Viktig info til illustratører/studenter: Grilldagene 2009

Lørdag 7. februar starter de årlige Grilldagene, av og for illustratører. Spennende ting står på programmet, så meld deg på innen 4. februar!

Det er allerede nærmere 80 påmeldte, melder Grafills illustratørgruppe, som står bak seminaret. I løpet av helga blir det i tillegg til sosialt samvær (fest ombord på M/S Ceres på havna i Oslo, blant annet) foredrag om markedsføring og selvpromotering med amerikanske Maria Piscopo, samt et gløtt inn i den britiske illustratøren Steven Applebys verden.

Ellers skal bl.a. illustratør og webdesigner Atle Lillehovde snakke om presentasjon på nett, og det blir et eget idéforum der illustratørenes framtid skal debatteres.

Litt norsk perspektiv på markedsføringsideene blir det gjennom presentasjonen av Frilansboka, som selges med 30% rabatt under arrangementet.

Ei finfin helg i vente altså, så ikke vent med å melde deg på. Fristen er som nevnt kort! Seminaret er gratis for alle som er med i Grafill, og koster 500 for alle andre. Studenter og andre interesserte er hjertelig velkommen. Adressa er Norges Kreative Fagskole i Oslo sentrum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *