Utstilling i Tegnerforbundet åpen for alle

Tegnerforbundets juryerte sommerutstilling er åpen for bildekunstnere, illustratører, avistegnere og animatører. Medlemskap i forbundet er ikke nødvendig.

Selv om den altså finner sted om sommeren, er navnet på utstillingen Vår Utstilling, noe man først kan tro er en anglosaksisk versjon av «vårutstillingen». Man skjønner omsider at det er Deres utstilling, sikkert fordi den finner sted i Tegnerforbundets eget galleri i Rådhusgaten 7 i Oslo.

Alle kan søke om å delta så lenge arbeidene er relatert til tegning, bare finnes i ett eksemplar, og er til salgs. Det kan sendes inn tre fysiske kopier for juryering, eller CD/DVD med pdf-presentasjon eller quick-time-film.

Det blir ikke oppgitt om digitale tegninger eller animasjonsfilmer godkjennes som et enkelt eksemplar eller ikke. La oss håpe at reglene er fleksible.

Søknadsfristen er 2. mai 2008 og juryen kunngjør hvem som er plukket ut ca. uke 20.
Utstillingen henger fra 7. juni til 24. august.

Søknadsskjema i PDF-format lastes ned herfra.

Hvis du er innom Tegnerforbundets lokaler, stikk ned i kjelleren og ta en runde i biblioteket deres. Der finner du en mengde flotte bøker av kjente og mindre kjente illustratører og tegnere.

Mer informasjon: www.tegnerforbundet.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *