Timepriskalkulatoren i ny drakt

Frilansinfos timepriskalkulator har endelig fått et nytt og bedre hjem, pluss en nyttig artikkelsamling vi har kalt «Prisskolen».

Den originale timepriskalkulatoren har ligget på nettet siden tidlig i 2009, og hadde behov for en liten oppussing. Trafikktallene har vist at svært mange av dere har hatt behov for informasjon om timepriser. Derfor har vi flyttet den interaktive kalkulatoren over på et eget domene som er enkelt å huske: Timepriskalkulatoren.no

Som før kan du lage en kalkyle på din egen timepris, slik den bør se ut hvis du skal drive virksomheten din på en bærekraftig måte. Tallene kan du lagre til neste «lønnsoppgjør» ved å sende dem til deg selv på e-post. Ved å gå til Prisskolens hjemmeside får du god oversikt over temaet:

Du f.eks. lese om hvorfor du bør justere opp prisene dine hvert år, eller om alle faktorene som virker inn på prisen. Du finner ellers saker om lisensbasert prissetting, royaltyprosjektpriser og mye mer.

Trafikken fra den tidligere url-en blir omdirigert til det nye nettstedet, men hvis du som leser dette eier et av nettstedene som har lenket til oss, er det fint hvis du kan oppdatere adressa.

Hvis du lurer på noe angående priser er det bare å si fra i kommentarfeltet nedenfor, så skal vi svare så godt vi kan. Kom gjerne med ønsker og tips til timepriskalkulatoren.no.

Timepriskalkulator

5 kommentarer

 • Mia Holte sier:

  Hm, må si at selv om jeg er fryktelig glad for å se at den ikke er borte, så var den en smule lettere å bruke før. Har vel mest med designet å gjøre, lettere å få oversikt liksom.

  Men som sagt, fantastisk tjeneste!

 • Takk for tilbakemeldingen, Mia. Større skrifttyper, større inputfelter og mer komplette forklaringstekster har gjort siden en god del lengre (høyere) enn før, så den er nok ikke like lett å få oversikt over. Det er kanskje for mye tekst. Men det pedagogiske er vel så viktig som tallene, i mine øyne, og forhåpentligvis er innholdet lett å forstå.

 • Mia Holte sier:

  Absolutt, fortsatt et like godt verktøy, som jeg vet mange sette stor pris på 🙂

 • HÅkon sier:

  Det skulle vert mulig og forandret arbeids timer pr dag også. Da hadde kalkylen passet til de som ikke har oppdrag mellom 9 til 4.

 • Fornuftig forslag, Håkon. Skal se om vi kan få lagt inn et slikt valg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *