Tid for 1. mai-mobilisering!

Selvstendige Arbeidere, bevegelsen som har spredd seg ved hjelp av en Facebook-gruppe, oppfordrer alle selvstendige næringsdrivende til å delta de i lokale 1. mai-markeringene.

Fra 1. mai-toget i Oslo i fjor (foto: Selvstendige Arbeidere).

Selvstendige Arbeidere oppstod i 2010 gjennom deltagelsen i 1. mai-toget i Oslo, og i år er naturligvis ambisjonen å spre engasjementet til 1. mai-arrangementer over hele landet. Blant hovedparolene er «Selvstendige arbeidere krever bedre rettigheter».

Bevegelsen har en bred og stor skare av nesten 8000 følgere på Facebook, og ble i fjor høringsinstans for en utredning i regi av Nærings- og handelsdepartementet.

Bli med på lokal 1. mai-markering

Aksjonsgruppa har laget et skriv som viser hvordan du går fram for å tromme sammen selvstendige næringsdrivende til 1. mai-toget i din egen hjemkommune. Last det ned her (PDF).

Tida er kort, så her er det om å gjøre reagere raskt. Følg med på gruppas Facebook-side for mer informasjon om regionale aktiviteter. I Oslo planlegges strategien via et eget arrangement på Facebook. Møt frem på Youngstorget før klokka 12 hvis du er i området!

1 kommentar

1 Trackback

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *