Søk forbrukslån uten sikkerhet hos Forbrukslån.no

Nettbaserte tjenester som sammenligner forbrukslån uten sikkerhet er blitt populære. Det er flere grunner til dette, men ønsket om å skaffe et lån med lav rente er det viktigste.

Eksempel på forbrukslån

Nettstedene gjør det enklere å sammenligne lån fra en rekke tilbydere. Brukerne kan også søke om forbrukslån uten sikkerhet direkte fra sammenligningstjenesten.

I tillegg inneholder nettsidene gode råd om hvilke deler av låneavtalen man bør fokusere på, og tips til hvordan man bør planlegge nedbetalingen av gjelden på forhånd.

Låne penger – sammenlign først

Mer enn 30 nettsider tilbyr forbrukslån uten sikkerhet til norske forbrukere. Hvilke renter og betingelser man kan få varierer betydelig fra den ene utlåneren til den andre. For å finne det billigste lånet bør du ta deg tid til å be om anbud fra flere banker.

Det koster nesten 1.000 kroner mer hver måned å låne 150.000 kroner av den dyreste tilbyderen, sammenlignet med den billigste. Man kan spare mange penger ved å overveie mer enn ett lånetilbud.

Med Forbrukslån.no er det lett å finne ut hva det vil koste å låne penger hos flere av de største utlånerne. Man behøver bare å velge ønsket lånebeløp og nedbetalingstid.

Tjenesten svarer umiddelbart med å liste opp eksempler på månedsbeløpene man skal betale hos de forskjellige bankene. Tjenesten kan benyttes til å sammenligne forbrukslån, refinansieringslån samt smålån inntil 10.000 kroner.

Forenkler søknadsprosessen

En smart og enkel sammenligning av forbrukslån uten sikkerhet med lav rente er bare ett av tilbudene de besøkende drar nytte av.

Tjenesten forenkler også selve låneprosessen. Etter å ha sammenlignet eksemplene på utlånsrenter og månedskostnader, kan man starte innsendingen av søknadsskjemaet direkte fra tjenestens nettsider. Hvert låneeksempel har en direktekobling til utlånernes nettbaserte søknadsskjemaer.

Det må understrekes at lånekostnadene på disse sidene kun er eksempler. Hva man faktisk skal betale hver måned bestemmes individuelt av hver enkelt utlåner etter en gjennomgang av lånesøkerens økonomi.

Det siste er årsaken til at man bør sende flere lånesøknader. Utlånerne benytter ulike kriterier når de vurderer en søknad.

Resultatet er at lånerenter og betingelser kan variere merkbart mellom tilbyderne. Derfor er det vanskelig å gi et korrekt anslag på lånekostnader i forkant av innsendingen av en lånesøknad. Når man sender flere søknader, får man også flere lånetilbud i retur.

Flere lånetilbud øker muligheten for at man kan låne penger til markedets beste betingelser.

Å sende en søknad om forbrukslån uten sikkerhet er uforpliktende. Det er først når man har signert lånepapirene at man har forpliktet seg, noe som gjør det mulig å sende flere søknader.

Tjenesten inkluderer lånemeglere

Flere av selskapene som promoterer lån uten sikkerhet er meglere, også kjent som finansagenter. Disse forenkler søknadsprosessen ytterligere ved at de sender 1 søknad til flere tilbydere. Dermed slipper lånesøkeren å sende titalls søknader selv.

Lånemeglerne legger i realiteten lånesøknader ut på anbud blant et stort antall banker. Slik motiveres hver enkelt utlåner til å sette sammen et så godt tilbud som mulig, for å vinne en ny kunde. Den som tilbyr de laveste rentene og de beste betingelsene går av med seieren.

Det er gratis å benytte lånemeglere. De får betalt provisjoner av bankene de hjelper med å skaffe nye lånekunder. Dette skjer uten at lånet blir dyrere.

Merk at det også kan lønne seg å sende en søknad til flere lånemeglere. Det varierer hvor mange utlånere de forskjellige meglerne inviterer til anbudsrundene.

Gode råd om privatøkonomi

Du finner også en velfylt seksjon med gode råd om privatøkonomi. Å inngå en låneavtale er en alvorlig forpliktelse som kan få konsekvenser for den enkeltes lommebok.

Har man god kunnskap er det lett å unngå fellene som mange låntakere har gått i tidligere. Her er bare noe av det man kan lære mer om:
Hvilke rettigheter man har som lånekunde, slik som retten til å angre på en låneavtale.

Hva man selv kan gjøre for å forbedre muligheten for at lånesøknaden belønnes med et positivt svar.

Hvordan man håndterer en situasjon hvor man ikke lenger er i stand til å betale lånekostnadene.

Dette er bare toppen av isberget. Bruker man litt tid på å sette seg inn i rådene før man sender inn lånesøknaden, er det lettere å gjøre kloke valg som er gunstige for ens egen privatøkonomi.

Godt og gratis

Sammenligningstjenester for forbrukslån betaler ikke ut penger selv. I stedet hjelper tjenestene lånesøkere med å finne det beste forbrukslånet.

Sidene forenkler derfor søknadsprosessen. De gir også gode råd med på veien. Tjenestene er gratis og uforpliktende å benytte seg av. Derfor er nettstedet et ypperlig utgangspunkt for alle som skal søke om forbrukslån.