Øk kompetansen med IJ-kurs

I mars arrangerer Institutt for journalistikk en rekke kurs for mediefolk. Hva med et seminar som gjør deg til en mer profesjonell frilanser, eller en konferanse om høyreradikale miljøer?

Høyreradikalisme i Norden

Kursdato: 14. mars
Sted: København, Danmark
Pris: 2 750 danske kroner (ca 2 850 NOK)

Høyreekstreme miljøer har kommet i søkelyset etter terrorangrepet gjennomført av Anders Breivik i fjor. Konferansen i København retter fokus mot hvordan du som journalist undersøker denne gruppen. Hvem er de høyreradikale og hvor mange er de? Hvilke personligheter er det snakk om? Hvorfor går enkelte over grensen og opptrer med vold? Dette er spørsmål arrangøren lover å gi deg svaret på den 14. mars.

Les mer om kurset her.

Gravekurs

Kursdato: 20.-23. mars
Sted: Quality Hotel i Tønsberg
Påmeldingsfrist: 27. februar
Pris: 5 500 kroner

Dersom du ønsker å bli en bedre undersøkende journalist kan dette være kurset for deg. Du vil blant annet få mange nyttige og konkrete gravetips, kunnskap om intervjuteknikk og kildekritikk, samt en introduksjon i hvordan du bruker dataverktøy til undersøkende journalistikk.

Les mer om kurset her.

Profesjonaliseringskurs

Kursdato: 12.-14. mars
Sted: IJ-senteret i Fredrikstad
Påmeldingsfrist: 15. februar
Pris: Gratis*

Dette kurset skal gi deg en solid innføring i både salg, skatt og regnskap, i tillegg til hvordan du markedsfører deg selv i en tøff bransje. Du vil også få tips om opphavsrett og hvordan du kan jobbe som journalist utenfor Norges grenser.

* Kun medlemmer av Frilansjournalistene kan bli med på dette kurset. Du kan søke om medlemskap dersom du er journalist av yrke.

Les mer om kurset her.

Her kan du finne flere kurs som arrangeres av IJ i tiden framover.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *