Obamas nettstrateg til Oslo

Kan valgkampen vinnes på Twitter og Facebook? Det er ett av punktene Obamas nettekspert Jodi Williams skal drøfte på seminaret du kan delta på 5. juni.

Jodi WilliamsSeminaret har undertittelen «Er sosiale medier en ukontrollerbar trussel mot mediene?» og arrangeres av Institutt for Journalistikk.

Meld deg på her, eller send opplysninger om navn, bedrift og fakturaadresse til gro.nervik [krøll] ij.no

Jodi Williams (bildet) var blant dem Obama håndplukket til å målrette kontakten mot potensielle velgere via nett-tjenester i presidentkampanjen. Tidligere har hun jobbet for blant andre for Howard Dean og John Kerry.

Når den norske valgkampen nå går inn i sin avsluttende fase kommer hun til Oslo for å fortelle om innsatsen Obamakampanjen gjorde for effektivt å utnytte sosiale medier for å bringe velgere sammen på en måte man aldri tidligere hadde sett.

I tillegg til Williams kommer profilerte politikere og mediefolk for å fortelle om hvordan de bruker sosiale medier for å kapre velgere og lesere. Dagbladets internett- og mediekommentator Jan Omdahl og kommentator Kjetil Bragli Alstadheim i Dagens Næringsliv er blant de som stiller på scenen.

Fullstendig program legges ut på IJ.no så snart det er klart. Seminaret vil foregå i VG-auditoriet i kjelleren i VG-bygget i Akersgata 55 fra 9:30 – 13:30.

Seminaravgiften er kr. 600 per deltaker, og inkluderer lett lunsjbevertning.

Foto: Digital News Affairs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *