Stories from Hell

Hva gjør man når man står i felten og oppdager at alt ikke kommer til å gå som planlagt? Dette er ett av temaene på årets nordiske frilansseminar på Hell i Trøndelag.

Årets store happening for frilansere har undertittelen «Stories From Hell». Det foreløpige programmet har fokus på både dokumentarfilm, foto og journalistikk.

Hell, Stjørdal

Nordisk Frilansseminar arrangeres på Hell i Nord-Trøndelag helga 13.-15. juni 2008.

Amerikaneren Stephen Lighthill kommer for å snakke om å finne kreative løsninger når man står i felten og oppdager at ikke alt kommer til å gå som planlagt. Lighthill er rektor ved American Film Institute i Los Angeles, og har dokumentarfilm som spesialfelt. Ifølge Frilansjournalistenes nettsider vil workshopen hans også være relevant for skrivende journalister.

Fotograf og kunstner Rune Johansen kommer til Hell for å fortelle oss om sin måte å nærme seg mennesker og deres omgivelser på. Johansen er blitt kjent for sitt prosjekt ”Hiv mannskit’n ” som dokumenterer nordnorsk hverdagsliv.

Andre seminarholdere er den norske filmskaperen og regissøren Caroline Frogner og den engelske frilansjournalisten Carol Lee. Sistnevnte er ekspert på copyright, og har av alle ting skrevet en roman (!) om temaet.

Følg med på Frilansjournalistenes nettsider for mer informasjon.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *