Leder: Ett år, og vi øker stadig

Siden i oktober i fjor har Frilansinfo.no økt antall besøkende og sidevisninger med cirka 20%. Her kan du ta en kikk på statistikken.

20. januar passerte vi ettårsdagen for vår første post. Antallet unike besøkende i hele januar 2009 var 6095.  Det er solid økning på 5999% (fra den spede begynnelsen da det stort sett bare var redaktøren selv som fant veien til sidene).

Besøkstall de siste 12 ukene. Klikk for større visning.

Totalt antall sidevisninger var ved utgangen av januar 2009 ikke mindre enn 12578. Til å være et meget smalt nisje-nettsted med oppdateringer som ikke alltid er spesielt regelmessige, bør vi si oss fornøyd.

Spesielt siden Frilansboka kom ut i desember i fjor virker det som om interessen har økt og stabilisert seg noe. Det er nå sjelden færre enn 180 unike brukere innom hvert døgn, selv i helgene, da det før var ganske labert med besøk.

Etter at frilansboka ble en realitet er mye av informasjonen samlet der, og stoff av denne typen kommer ikke til å bli repetert her på nettsidene. Men vi skal fortsette å bringe informasjon som før, både aktuelt stoff og bakgrunnsartikler som før.

Siden nettstedet drives ved siden av ordinære frilansoppdrag er det begrenset (og høyst variabelt) hvor mye tid det er til å skrive artikler. Derfor er vi som før på utkikk etter flere frilansere som kan bidra til å gjøre stoffet mer variert og spennende – og mer regelmessig. Varierte synsvinkler på saker og ting ville vært en styrke. Ta derfor kontakt hvis du har lyst til å dele noen av dine erfaringer, hvis du vil bli forum-moderator, eller hvis du synes det er viktig å ha et solid fellesskap av norske frilansere og kan bidra til dugnaden på en annen måte.

Det man ikke vet fra før kan man alltids finne ut av, så du trenger ikke å ha mye erfaring for å kunne gi verdifulle bidrag.

Frilansinfo.no takker alle som har fulgt oss i året som gikk, og ser fram til å ha dere med oss det kommende året også.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *