Lag bedre intervjuer med Ingvilds videoblogg

Hver uke legger frilansjournalist Ingvild Wedaa Tennfjord råd om hvordan du blir en bedre intervjuer ut på bloggen sin. Med video. Se, lytt, les og lær.

 

– Kall det giverglede. Kall det galskap. Men i 2010 er gode råd helt gratis. Hver uke legger jeg ut mine beste tips til å bli en bedre intervjuer, skriver Tennfjord på bloggen sin.

Den taleføre og prisbelønte journalisten hadde svangerskapspermisjon til januar i år, og gledet seg til å gjøre comeback på bloggen. Og det synes. Den friske satsingen «Tennfjords intervjuskole» spruter energi. For tida er to serier på gang samtidig: «How to» og «Lær av de beste». Fredrik Skavland og Hallgeir Opedal er blant de som intervjues i den sistnevnte.

Kurser frilansere

– Den mest sette videoen så langt er «Slik får du jobb i media«, som jeg også har brukt som innledning til et kurs for frilansere, forteller videobloggeren.

Innimellom frilansjobben som journalist har hun holdt forelesninger for journaliststudenter og Institutt for Journalistikk. I 2009 ble hun hentet inn til å holde foredrag om intervjuteknikk under SKUP-konferansen.

Bloggen gir jobber

– Etter SKUP ballet det på seg med forespørsler. Nå blir det i tillegg til intervjuteknikk også en del om hvordan jobbe og lykkes som frilanser, og generelle skrivekurs. Det er kjempegøy. Bloggen genererer en del jobb, men mest av alt veldig mange hyggelige kommentarer og kontakt med folk jeg ellers ikke hadde kommet i kontakt med.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *