Knallprogram på mediedagene i Bergen

Programmet for Nordiske Mediedager i Bergen er nå på nett. Gjestelista ser lovende ut, og det blir plenty av muligheter til mingling med oppdragsgivere fra mediebransjen.

Mediedager logoDe som er interesserte i gravejournalistikk og dokumentarfilm kan se frem til foredraget av undercover-journalisten Donald Macintyre, kjent for sine fryktløse dokumentarer fra Storbritannias underverden. Skjult kamera og falsk identitet var sentrale virkemidler inntil han nylig gikk fikk adgang til å filme tunge kriminelle for åpent kamera i dokumentaren «A Very British Gangster».

I tillegg til noen titalls andre varierte og lovende programposter blir det mediemesse, ungdomsprogram og Gullruten-fest. Onsdag 6. mai hedres Årets avissider for papir og nett, samt Den store journalistprisen og Ukepresse- og magasinprisen.

«Mediemingling» på Bocca Bar fredag 9. er bare en av flere utmerkete anledninger for frilansere til å snuble over en redaktør eller fem.

Universitetet i Bergen, BA, BT, DN, TV2 og Bergen kommune står bak arrangementet.

Sted: Bergen
Dato: 7.-9. mai 2008
Priser (inkl. mva): 4250 (fullpris) 3000 (medieforskere) 2450 (studenter)

Nettsted: www.mediedager.no

2 kommentarer

  • Dette var interessant! Regner med at du dekker arrangementet?

  • Hansson sier:

    Vi får prøve å få sendt ut Guri som holder til i Bergen! Men tvilsomt om det er relevant for oss, vi må holde oss til vår meget smale nisje, (sier den meget ansvarlige redaktøren). For frilanserne selv er det jo absolutt relevant, både når det gjelder markedsføring, faglig utvikling og inspirasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *