Kjære Google. – Skjer’a?

Hvordan folk finner fram til nettstedet du sitter og leser akkurat nå er noen ganger ganske komisk.

Statistikkprogrammet viser at en hel del kroppsbyggere søker på Google og Kvasir etter «nakke program» (og ja de aller fleste av dem har glemt at vi ikke deler ord på den måten her i kongeriket). De kommer fram til nakkeøvelsene vi la ut for en tid tilbake blir sikkert skuffet når de ser at vi ikke skriver noe om å dytte jern i det hele tatt.

Pågangen av folk som vil starte firma på en sydhavsøy er også påfallende konstant. De søker på firma + Seychellene og kommer til startguiden der vi skriver at skatteparadisene ikke akkurat er de mest anbefalte stedene å starte et norskregistrert utenlandsk foretak (NUF). Skatteetaten er klare på at de kommer til å henge over skuldrene til NUF-er fra skatteparadiser og gi dem hyppige bokettersyn. Prøv England i stedet!

Men det var egentlig ikke disse bomskuddene vi skulle snakke om. Vi hadde tenkt å nevne de noe mer åpne spørsmålene som stilles. Som man googler får man jo ofte svar. Så hvem vet, kanskje også mer eksistensielle problemer kan løses ved å spørre søkefeltet om råd.

Her om dagen tikket dette litt fortvilte spørsmålet inn:

hvem bryr seg om frilanserne

Tja. Ikke godt å si. Frilansinfo.no kanskje?

For noen uker siden dukket denne opp. Minst like rådløs:

«Permisjon i ett år hva nå»

Så stod det i søkefeltet. Vi får håpe vedkommende fikk noen ideer.

Det får vi også håpe gjelder den som i et øyeblikk av kjedsomhet tastet inn følgende:

Ting å gjøre

Til slutt har du de som googler etter ting de ikke burde google etter. Fakturaer i word-format, for eksempel. Les mer om hvorfor ikke det er så lurt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *