Ja, vi ♥ Frilansinfo

Frilansinfo har altfor få venner på Facebook. Det må vi få gjort noe med.

Hvis du er frilanser, eller er glad i en, oppfordres du herved om å følge oss på Facebook. Som du vet er det bare én ting å gjøre når du snubler over Liker-knappen på denne siden.

Vi følger med

Vi kan love deg store og små drypp om frilanslivet, i første rekke melding om nye artikler som publiseres her på nettstedet. Nye regler for oss som driver eget firma kommer stadig vekk. Vi følger med, slik at du slipper.

Mange muligheter

Vi har nylig tusket til oss en plass på Twitter, så nå kan vi prates der også. Du har altså ganske mange muligheter til  å følge oss, gi tilbakemeldinger eller få hjelp. Du kan kommentere under hver artikkel, eller logge inn på forumet. I tillegg kan du dele artiklene på Twitter og Facebook (lenker under) eller følge oss via e-postoppdateringer og RSS.

Siden forumet blir flittig lest av tusenvis av frilansere hver måned, er det fint om du bruker det hvis du har noe på hjertet som er aktuelt for andre i samme situasjon. Du kan også være anonym på forumet, noe du ikke kan være på Facebook. Målet er at forumet blir en kunnskapsbase alle kan ha glede av.

Talast!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *