iPhone-reporter på to dager

iPhone kan brukes til mye mer enn bare surfing og ringing. Institutt for Journalistikk vil med et to-dagers kurs gi deg en grundig innføring i å bruke salgssuksessen som lommekontor.

Kurset, som avholdes 18. og 19. oktober på IJ-senteret i Fredrikstad, skal lære deg å bruke iPhonen til å redigere og publisere lyd, bilder og video i proffkvalitet. Telefonens innebygde HD-kamera egner seg bra til opptak for media. Å bruke forskjellige løsninger mens du er i felten for å levere verkene tilbake til en redaksjon eller eventuelt en blogg og sosiale medier er også et sentralt emne. Kurslederne lover i tillegg å greie ut om de mest nyttige applikasjonene som enhver journalist med iPhone bør ha.

Kan få støtte til reise
Søknadsfristen er allerede 15. september, og prisen på kurset er 2790 kroner. Oppholdet må dekkes av deltakeren selv, men de som bor langt unna kan få reisestøtte. Dette gjelder imidlertid kun frilansere som er medlemmer av Norsk Journalistlag eller NR.

Mange kurs for frilansere
IJ arrangerer også mange andre forelesninger som kan være aktuelle for deg som frilanser. Kurs om reisejournalistikk, foto og presentasjon, kilder, næringsliv og ledelse tilbys alle i høst. Du finner mer informasjon på IJs hjemmeside.

Foto: Apple (telefon)/NRKBeta (politi) (CC/delt på samme vilkår-lisens). Montasje: Frilansinfo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *