Internasjonal frilansdag med gratis foredrag

23. september feires den internasjonale frilansdagen. Arrangøren lover 17 online-presentasjoner fra anerkjente frilansere, samt muligheter til å kommunisere med andre som følger arrangementet.

Formålet med International Freelancers Day (IFD) er å feire selvstendig næringsdrivende og deres rolle i den nye verdensøkonomien. Ifølge primus motor Ed Gandia er det ikke mindre enn 25 millioner soloarbeidere i USA alene, og tallet er fremdeles stigende. Det er liten grunn til å tvile på at det går samme vei i Europa og Norge.

Frilansdagen ble arrangert for første gang i fjor og ble en gedigen suksess. Hele 15 000 frilansere verden rundt fulgte opplegget, og 55 000 videosnutter ble spilt av i løpet av halvannen dag.

I år lover IFD 17 presentasjoner som vil ta for seg alt fra prissetting og markedsføring til blogging og bruk av sosiale medier. Det hele foregår på nettet og starter klokken 16.00 fredag ettermiddag norsk tid.

Foredragene, som starter hver klokketime, vil bli spredt utover hele kvelden og varer i rundt 15-20 minutter hver. Etter hvert av dem kan du stille spørsmål via Tweetchat til foredragsholderen, og utveksle ideer og meninger med andre frilansere frem til neste presentasjon begynner. Opplegget varer helt til kl 23.30.

Slik melder du deg på

  1. Gå til internationalfreelancersday.com
  2. Skriv inn e-postadressen din i feltet til høyre og klikk på «Save My Seat»
  3. Bekreft påmeldingen ved å klikke på en lenke i en e-mail du vil motta like etterpå

Merk at du ikke vil kunne stoppe eller spole i presentasjonene, da alt foregår direkte. Du må altså passe på å befinne seg foran dataskjermen når det hele starter. Hvis du går glipp av noe er det mulig å se opptak i etterkant, mot betaling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *