Åpent for alle på Årets Bilde og Utsnitt

Alle billettene til Dok08 er utsolgt, men du kan likevel få med deg to fotoprisutdelinger og tilhørende festligheter i Oslo første uka i mars.

© Jonas Bendiksen
Magnum-fotograf Jonas Bendiksen (30) på en fylling i Jakarta under arbeidet med sitt siste utstillings- og bokprosjekt «The Places We Live».

Årets Bilde-prisutdelingen finner sted på Oslo Nye Teater 4. mars kl. 12.00. Alle interesserte slipper inn så langt det er plass.

Prisutdelingen er en del av det fyldige programmet under pressefotografenes Dok08-arrangement i Oslo, som blant annet byr på 14 workshops og seminarer med norske og internasjonale fotografer. De fleste blir holdt av stjernefotografer fra Magnum Photo, invitert i samarbeid med den norske Magnum-fotografen Jonas Bendiksen og hans kone Laara Matsen.

Bendiksen, som er i ferd med å fullføre et større bok- og multimedieprosjekt fra slumstrøk i fire av verdens største byer, er også blant seminarholderne.

Ellers blir det utstilling, fotobar og salg av fotografenes egne fotobøker, skrivekurs for fotografer, paneldebatter og fest. Det meste foregår i Litteraturhuset i Oslo. Det er begrenset plass på festen 8. mars, men den er åpen for alle etter først-til-mølla-prinsippet hvis du sender e-post til Pressefotografenes Klubb.

Paneldebattene «Ytringsfrihet og pressesensur» og «Trenger vi fotografer?» er åpne for publikum, og krever ingen forhåndspåmelding.

Hele programmet finner du her.

6. mars kan du få med deg reklamefotografenes årlige prisutdeling «Utsnitt 07» på DogA, også denne åpen for hvermansen. Det er plass til 600 gjester.

Mer informasjon her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *