Frilansernes eget regnskapskontor

Leter du etter regnskapsfører? Frilansinfo.no lanserer i dag et nytt tilbud til frilansere: Ditt eget regnskapskontor med faste pakkepriser tilpasset små foretak.

Frilansinfo Regnskap har som mål å hjelpe frilansere og andre som driver små foretak til å gjøre hverdagen enklere og bli kvitt en masse papirer.

Som frilanser har du begrenset tid og bør bruke alle kreftene dine på det som skal gi deg inntekter. Det betyr at du heller bør konsentrere deg om faget ditt og å selge tjenestene, mens du setter ut regnskapet til en profesjonell regnskapfører. Utgifter til regnskapsførsel er selvsagt fradragsberettiget. Bruk av en regnskapsfører svekker dessuten sjansene for at Skatteetaten går regnskapet ditt etter i sømmene.

Frilansinfo Regnskap fører regnskapet ditt på nettet, og du får tilgang til tall og rapporter fra der du er pålogget. Du slipper å tenke på å oppbevare kvitteringer osv. i 10 år. Med på kjøpet får du godkjent, elektronisk oppbevaring av fakturaer og utgiftsbilag i henhold til bokføringsloven.

Siden løsningen er nettbasert passer den for den også for alle som er mye på reisefot.

Send kvitteringer og fakturaer til Frilansinfo Regnskap og la oss scanne dem, laste dem opp og bokføre dem for deg.

Våre regnskapsførere er selvsagt autoriserte slik loven krever, og medlemmer i NARF – Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening.

Les mer, se priser og bestill her.

5 kommentarer

 • Nettfrilanser sier:

  Veldig interessant, men hva med oss som vil scanne bilag selv, eller sende dem elektronisk? Virkeligheten i dag er jo at nesten ingen bilag foreligger på papir, og de som gjør det kan enkelt scannes eller fotograferes og sendes med epost.

 • Hansson sier:

  Joda, det går selvfølgelig an. Men det er fokus på at ingen bilag skal komme bort, derfor må man påføre et unikt løpenummer i hjørnet på alle bilagsfilene. Da kan regnskapsfører sjekke at ingenting blir glemt. Filene må også være så godt scannet at systemet vårt kan OCR-lese innholdet. Men dette greier vel vi frilansere som har litt peiling på scanning og photoshop 🙂

 • Nettfrilanser sier:

  Takk for svar. Skjønner det med unikt løpenummer, men det går dårlig å skrive på en fil. Regner likevel med at byrået kan anvise en praktisk løsning siden det er vilje til å kjøre et papirløst regnskap. Dette er godt nytt.

 • Hansson sier:

  Åpne pdf i bildebehandlingsprogram eller scanne inn bilag > legge inn nummer > lagre som jpg (systemet leser kun bilder, ikke pdf-er) > sende inn i en zippet mappe.

 • Hansson sier:

  Forresten: De som bruker timepris slipper å betale stykkpris for bilag som scannes selv. I pakkeprisene er scanningen inkludert og det gis ingen reduksjon.

1 Trackback

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *