Frilansboka rett rundt hjørnet

Ventetida har vært lang. Men nå er det like før den nye utgaven av håndboka «Frilans!» er i handelen.

For å få varsel samme dag som boka slippes, kan du skrive deg på e-postlista du finner på Frilansboka.no. Boka skal etter planen leveres fra trykkeriet i slutten av måneden.

Den godt over 300 sider lange nyutgivelsen inneholder grundig oppdaterte kapitler med mye nyskrevet stoff. Oppdaterte lover og regler og alt annet du trenger å vite for å starte opp eller utvikle deg som frilanser er på plass.

Boka inneholder inspirerende intervjuer og sitater, en lang liste med skattefradrag for foretaket ditt, 25 sider om hvordan du skal prise tjenestene dine, og grundige innføringer i en rekke andre temaer som f.eks. opphavsrettigheter, markedsføring, effektivitet og kreativitet. Boka inneholder også en nyskreven epilog basert på forfatterens siste erfaringer etter 10 år som frilanser.

Første opplag av «Frilans!» ble utsolgt i fjor, etter at den fikk strålende mottakelse av leserne.

5 kommentarer

 • Hei,
  så kult. Det blir nok spennende, får håpe denne boken blir en like stor hit som den forrige!

 • Takk for det Stein Ove! Blir også spennende å se hvor mange nye frilansere som har kommet ut på markedet siden sist. Boksalget kan kanskje gi en pekepinn på rekrutteringen.

 • Karoline Sveen sier:

  Hei!

  Dette gleder jeg meg til 🙂 Jeg fikk ikke meldt meg på for å få beskjed om når den slippes, men hvor får jeg evt tak den, så jeg flytte inn aktuell handel for å vente? 😉

 • Hei Karoline, virket ikke påmeldingsskjemaet? Prøv igjen, det virker her hos meg ihvertfall. Det raskeste er å kjøpe boka direkte fra http://www.frilansboka.no, men du kan også bestille den i hvilken som helst bokhandel.

 • Karoline Sveen sier:

  Oi, der virket det! Det er nok bare jeg som sliter med nettet mitt, tenker jeg.
  Takk i alle fall, tenker jeg bestiller fra nettet så er jeg trygg 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *