Fotojournalister: Husk Dok09

Det er fremdeles ledige plasser til Dok09, både til selve arrangementet og til workshopene med noen av verdens største fotografer.

Dok09

Kanonfotografene Antonin Kratochvil og Chris Morris holder hver sin firedagers workshop 10.-13. mars. Arrangementene foregår på Bilder Nordic School of Photography, og det er bare 12 plasser på hver.

Årets Bilde-prisen deles ut på Litteraturhuset i Oslo 12. mars.

Under Dok09 holder Bergens Tidende-fotografen Oddleiv Apneseth, fotograf og bildekunstner Rune Johansen og fotograf (og bilderedaktør i VG) Espen Rasmussen seminarer. Av presentasjonen leser vi blant annet at Apneseth var frilanser i sju år før han ble fast ansatt i 1987.

Antallet inngangbilletter til selve Dok09-arrangementet er begrenset til 120 fordi Litteraturhuset begrenset kapasitet. Førstemann til mølla, så ta en kikk på det foreløpige programmet her og meld deg på snarest.

Workshopene koster kr 8000 og inkluderer inngangspass til Dok09. Kjøper du bare passet til Dok09 betaler du kr 500 hvis du er medlem i Pressefotografenes Klubb, og 650 hvis ikke. Meld deg på her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *