Advarer mot Nettkatalogen

Falsk reklame, telefonterror og fakturering av tjenester han ikke har bestilt. Les hvorfor en webdesigner i Trondheim advarer mot sleipe selgere fra nettkatalog-firmaet.

nettkatalogen

Webdesigner Thomas Lie-Gjeseth har nylig hatt dårlig erfaring med Nettkatalogen og skriver om det på bloggen sin.

Han er ikke den eneste som har hatt trøbbel med dette selskapet. I flere år har selgerne derfra operert med samme framgangsmåte. Først tilbyr de gratis oppføring, deretter sender de faktura etter at prøveperioden er gått ut. En faktura det kan vise seg vanskelig å få slettet.

Privatpersoner kan reservere seg mot uønsket telefon- og postreklame, men det går ikke for de som driver firma. Dermed må vi leve med at vi kan kontaktes av mer eller mindre (u)seriøse selgere som gir latterlige lovnader à la «vi legger søkeordene dine rett inn hos Google».

Jarle Dahl Bergersen fra Bergen fikk for noen år siden trusselbrev fra Nettkatalogens advokat etter at han kritiserte firmaets salgsteknikker på sin private blogg. Brevet ble imidlertid ikke sendt til bloggeren direkte, men til hans arbeidsgiver. Les mer her.


3 kommentarer

  • Mads sier:

    Har vært borti dem jeg også, og dem opererer med sleipe metoder for å hindre at du kan si opp avtalen… Kontaktet Trygg Katalog angående dette men vet ikke om dem har gjort noe med det. Kommer til å skrive en artikkel om Nettkatalogen på http://www.cpdesign.no når den er oppe å kjører igjen.

  • Øyvind H. sier:

    En av dem lurte meg inn i en avtale. Jeg ringte å klaget. Da hadde de sagt opp han ansatte jeg snakket med oh jeg slapp å betale. Han var en useriøs bedarbeider eller hva de kalte han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *