Monthly Archives: september 2011

Ja, vi ♥ Frilansinfo

Frilansinfo har altfor få venner på Facebook. Det må vi få gjort noe med.

Skjerper reaksjonen ved mistanke om skatte- og avgiftsjuks

Skattekontoret kan nå anmelde deg på direkten hvis du trikser med skatt, trygd eller avgifter. Tidligere måtte saken høyere i systemet før politiet ble koblet inn.

Lettere frilanshverdag med ryddig pult

Mange frilansere går i fella og lar kontorpulten forvandle seg til en uoversiktelig søppeldunk. Her er noen tips til hvordan du kan holde styr på papirene og gjøre hverdagen mer effektiv.

Internasjonal frilansdag med gratis foredrag

23. september feires den internasjonale frilansdagen. Arrangøren lover 17 online-presentasjoner fra anerkjente frilansere, samt muligheter til å kommunisere med andre som følger arrangementet.

Frilansboka rett rundt hjørnet

Ventetida har vært lang. Men nå er det like før den nye utgaven av håndboka «Frilans!» er i handelen.

iPhone-reporter på to dager

iPhone kan brukes til mye mer enn bare surfing og ringing. Institutt for Journalistikk vil med et to-dagers kurs gi deg en grundig innføring i å bruke salgssuksessen som lommekontor.

12 ukers ventetid på sykepenger

Hilde Lyster betaler en dyr forsikring for å få bedre sykepengedekning. Hun fikk sjokk da hun fikk vite at det var 12 uker ventetid på utbetaling fra NAV.

Valgets kval: Hvilke partier ivaretar gründernes interesser?

Kommunestyre- og fylkestingsvalget er bare en drøy uke unna. Vi har tatt en titt på de syv største partiene for å vurdere deres valgflesk til mikrobedriftene.

Regjeringen vil ha billig-AS

Fredag presenterte regjeringen forslag til ny aksjelov, med lavere kapitalkrav som den viktigste nyheten. Nå skal det ikke koste mer enn 30 000 kroner å stifte AS.