Monthly Archives: april 2008

Økt kilometersats for egen bil i firma

Bruker du egen bil i jobben kan du fra 1. mai trekke fra kr 3,50 i regnskapet for hver kilometer du kjører.

Ledige plasser i rugekasse for unge designere

Har du relevant utdanning og planlegger å starte designvirksomhet? Da kan du søke på de to siste plassene ved Designinkubatoren i Bergen.

Økonomitips: Hold bedre orden på mva- og skattepengene

Mens vi manner oss opp til å gå løs på årets selvangivelse spurte vi den erfarne frilanseren Jan Thomas Pettersen om råd: Hvordan unngå overraskelser på slutten av regnskapsåret?

Gratis regnskapsprogram og kurs i regnskapsføring

Et avansert regnskaps- og fakturaprogram på norsk, helt gratis. Er det mulig? Ja faktisk. Og på toppen av det hele får du gratis kurs i regnskapsføring.

41 frilansfotografer til aksjon mot fototyveri

En gruppe frilansfotografer som jobber for de fire største regionsavisene og Aftenposten har sendt et protestbrev til redaktørene der de krever betalt for bilder som blir videresolgt uten deres samtykke.

Overdose Photoshop-pensler

Til glede for alle som fra tid til annen sysler med teksturer og denslags i Photoshop: Her er en drøy samling gratis PSD-pensler.

8 billige markedsføringsstunt

Her er du, klar til å erobre verden. Du er full av pågangsmot og entusiasme, med en urokkelig tro på dine evner og kunnskaper. Men hvor er alle de gullkantete prosjektene?

Nordlys-journalister forsvarer frilansere

De to største aktørene i A-pressen sier nei til fri flyt av tekst og bilder. NJ-klubben i Nordlys mener avtalen er ugunstig for frilansere.