Spørsmål og svar

Finner du ikke det du leter etter sender du en e-post til hei@frilansinfo.no.

  1. Generelt
  2. Innholdet
  3. Forumet
  4. Innlogging og brukerprofil
  5. Nedlasting

Generelt

Hva er formålet med dette nettstedet?

Svar: Norske frilansere trenger en samlingsplass på internett. Uansett hvilket fag man driver med er problemstillingene som dukker opp mye de samme. Vi skal formidle informasjon, råd, tips og erfaringer. Det ligger til rette for diskusjon og utveksling mellom leserne gjennom forumet og kommentarfeltene under hver artikkel. Målgruppen er alle selvstendig næringsdrivende frilansere, uansett organisasjonstilhørighet, alder, erfaring eller bakgrunn.

Hva er greia med logoen?

Svar: Symbolet i logoen skal forestille gress. Frilansere trenger gode beitemaker. Noen skifter jo også beite titt og ofte (eller beiter på naboens plen) så vi syntes at en gresstust var et passende symbol.

Innholdet

Hvilken redaksjonell linje har dere?

Svar: Redaksjonen jobber uavhengig, og har som formål å gi best mulig informasjon til frilansere. Dette gjelder selvsagt selv om nettstedet er knyttet til en kommersiell aktør. Kvalitet, og ingenting annet, er kriteriet for å få omtale på nettstedet. Tekst/bilder blir publisert etter avtale med opphavspersonen og med intervjuobjekter. Frilansinfo.no respekterer opphavsretten. Vi bruker faksimiler av nettsteder o.l. for å omtale aktuelle saker som har sammenheng med faksimilen. Ønsker du å klage på innholdet kan du rette klagen til oss via kontaktskjemaet.

Hva er RSS?

Svar: RSS står for Really Simple Syndication. Abonnerer du på RSS får du melding om hver gang det publiseres en ny artikkel på Frilansinfo.no, slik at du slipper å følge med selv. Til dette trenger du en RSS-leser, som f.eks. Google Reader som er en kraftig web-basert tjeneste.

Hvordan abonnerer jeg?

Svar: Klikk på bildet «Få nyhetene på RSS» i høyre marg. Du får da spørsmål om å velge hvilken RSS-leser du vil bruke. Du kan også skrive inn e-postadressen din i feltet i høyre marg og abonnere via FeedBurner.com. Du får da en e-post med nye artikler etterhvert som de publiseres. I begge tilfeller kan du avslutte abonnementet når du ønsker.

Har dere en personvernuttalelse?

Svar: Den finner du her.

Forumet

Hvorfor heter det LOUNGE?

Svar: En liten oase i arbeidsdagen der du kan ta en pause og få utløp for meninger om mangt og mye, eller bare spørre om hjelp til å fylle ut momsoppgaven… Slå deg gjerne ned med en cocktail i Salongen.

Hvordan kommer jeg meg inn på forumet?

Svar: Klikk på «Registrer deg» oppe til høyre på www.forum.frilansinfo.no. Når du har fylt ut brukeropplysninger får du tilsendt en e-post når vi har godkjent kontoen din. Når du har gjort det kan du logge deg inn. Innloggingen finner du ved siden av «registrer deg» på forumets forside.

Jeg har ikke fått aktiverings-e-posten.

Svar: Sjekk søppelpost-mappen din. Det kan gå litt tid før vi aktiverer kontoen din. Send gjerne en e-post til hjelp[krøll]frilansinfo.no hvis du lurer på noe.

Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal bruke forumet.

Svar: Les dette først. Og dette her. Husk at du kan bruke søkefunksjonen for å finne informasjon i forumet.

Forum | Om oss | Kontakt | Last ned | Bli skribent | Hjelp | Logg inn | Sidekart | Annonsere | Personvern